Kísértés, extázis, zene és költészet: a Nobel-díjas zseni és hazudozó szerepjátékos nagyszerű lírája az Anima Sound System-főnök produceri-rendezői munkájával és rengeteg neves énekes, zenész és színész részvételével több színpadon várja az érdeklődőket. A PesText fesztiválra készülő előadás igazi csemege lesz.

„Bob Dylan gyerekkori szerelem. Egyszerre költészet és egyszerre popkultúra. Hiába Nobel-díjas: azon is nevet, amikor odaítélik neki. Hangosan kérkedik azzal, hogy mennyire műveletlen, közben méltón tol Szapphó-, Nietzsche- és Ezra Pound-idézeteket. A szeptember 26-i műsorunk is egyfajta skatulyamentes irodalmi-zenés műsor. Hogyan lehet komoly dolgokról beszélni oldottan? Szerintem ez egy nagy feladata és hiányossága az irodalmi interpretációnak. Dylan egy óriás szerepjátékos, ami menthetetlenül popfigurává teszi, ugyanakkor egy nagy edukáció, amit végrehajt” – nyilatkozta Prieger Zsolt.

A fellépők: Kiss Flóra, Nagy Katica, Törőcsik Franciska, Telma Lincoln, Kis-Kovács Luca, Benkő Dávid, The Anahit, VENI, A Nyughatatlan, Napfonat, Kodachrome, VelvetNoise, Maxim Rözge (Meteo), Árvay Gábor (Fran Palermo), Prieger Szabolcs, Kováts Tibor, Dénes Szilveszter (Anima Sound System) és Fekete Károly Hair (Strong Deformity).

Nyitókép: Bob Dylan Facebook-oldal