Fekete_Polunin_2
Fekete Péter, Slava Polunin

“Nagy álom vált valóra azzal, hogy Magyarországon is megismerheti a közönség ezt a csúcsprodukciót” – fogalmazott Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár. Úgy látja, hogy a MITEM Európa egyik vezető fesztiváljává nőtte ki magát, színvonal tekintetében nem marad el a többi ország rendezvényeinek produkcióitól. Örömmel jelentette be, hogy a Slava’s Snowshow-ra minden jegy elkelt.

Polunin_staj

Kozma András, a Nemzeti Színház dramaturgja elmondta: felvételről látta korábban a műsort, és fejébe vette, hogy mindenképp be kell mutatni itthon is, majd hosszú szervezés után az ötlet sikeresen megvalósult.

“Az előadás egy hangulatot, atmoszférát jelenít meg, amely Slava Polunin gyermekkori emlékeiből táplálkozik” – mondta Pál Dániel Levente dramaturg, majd kiegészítésül hozzátette, a műsor mindenkiből gyermekkori énjét kívánja előhozni.

Polunin

Slava Polunin elmondta: nem szokványos értelemben vett előadást láthat a közönség. Olyan attrakcióval készülnek, ahol életkortól függetlenül gyermekek maradnak a nézők.

A Slava’s Snowshow csütörtökön és pénteken este, szombaton és vasárnap pedig délután és este is látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

Pénteken délután a Nemzeti Színházban egy beszélgetésre várják a nézőket Szlava Polunyinnal.

Fotók: Csákvári Zsigmond/Kultúra.hu