Június 4-én, hosszú szünet után újra kinyitja kapuit a Fővárosi Nagycirkusz, újra élőben csodálhatók meg az artistaművészek produkciói. Az újranyitást május 30-án hatalmas szabadtéri koncerttel ünnepelik.

A Szabó László és Szente Vajk rendezésében létrejött gálaműsorban fellép a Kossuth-díjas Földes László „Hobo”, a Roy és Ádám Trió és az Abrakazabra. Színpadra lépnek a Kötéltánc dalpályázat művészei is: Pleszkán Écska, Vincze Lilla, a Four Fathers, Pejtsik Anna nyolcfős kórussal kísérve, Czimmermann Kitti és Nádasi Veronika. 

A koncertek között lélegzetelállító artistaszámok láthatók 

a Dinasztiák című műsor világhírű sztárjaitól, akiket élőben kísér a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. Fellép a fiatal kora ellenére többszörös cirkuszfesztivál-díjas Varga Riko Manuel és Varga Vanessza zsonglőrszámával, a Weiss Junior fliegende csoport lengőtrapéz-produkciójával és a Duo Juderto romantikus gurtniszámával.

A kutyák és emberek közötti feltétlen bizalmat és játékosságot Richter Miska és Richter Alena mutatja be nyolc uszkár kutyusukkal, Ádám Krisztián magasdrót-egyensúlyozó számmal, míg Boiachin Diana lengőrúdszámmal varázsolja el a közönséget. A Rolling Wheel művészi „röhnrád” duplakarika számmal, míg a Dinasztiák című műsor rendezői, a Hortobágyi Károly-díjas Silver Power pedig antik héroszokat megidéző erőemelő számával lép porondra. A Richter Kevin ugródeszkacsoport bámulatos szaltókkal nyűgözi le a közönséget.

Nyitókép és képek: a Nagycirkusz februári, Dinasztiák című műsora. Fotók: Urbán Ádám, Fővárosi Nagycirkusz