fbpx

Vörösmarty Színház podcast: Mindig Veled!

Megújult a Vörösmarty Színház karantén idején útnak indított podcastja, a Mindig veled! Mostanra már ezek a különleges beszélgetések a közönség kedvencévé váltak. A színház színészeit és a háttérben dolgozó munkatársakat ismerhetjük meg, kicsit más szemszögből.

A színész itt elsősorban nem a művészetéről, inkább az életéről mesél, a háttérben dolgozókról pedig kiderülhet, a művészetet nemcsak a távolból szemlélik.

A Mindig Veled!-et Kozáry Ferenc nyitotta, akiről kiderült, hogy taxisofőrként is dolgozott. Vendég volt Németh Mariann Mary, rendezőasszisztens, aki az üvegfestés rejtelmeibe engedett betekintést. Keller János, a gyerekszínészből lett örök kereső, aki nagyon népszerű a fehérvári közönség körében, de talán még legnagyobb rajongói sem tudnak róla annyi mindent, amit elárult a bemutatkozásában.

A kéthetente csütörtökön jelentkező beszélgetés következő vendége Kiss Diána Magdolna lesz, december  17-én este kilenckor, hamarosan pedig Szikora Jánossal és Kerkay Ritával is találkozhatnak az éterben. Karácsonyra pedig exkluzív különkiadással készülnek.

A Mindig Veled!-et az Anchor.fm-en és a Spotify-on is megtalálják, de a Vörösmarty Színház facebook oldalán és youtube-csatornáján képpel együtt is megnézhetik.

A nyitókép forrása: vorosmartyszinhaz.hu

A rovat további cikkei