fbpx

Szakításról, békülésről mesél a The Middletonz

IMG_5944

Kállay Saunders András új formációja, a The Middletonz, az idei A DAL 2019 műsorban debütált, ahol Roses című daluknak köszönhetően váltak itthon és külföldön is népszerűvé. Az együttes további tagjai Fehér Holló Attila producer és a Hollandiából érkezett rapper, Slashkovic (Farshad Alebatoo), akit a szakma már csak úgy emleget, mint a magyar Eminemet.

 

Roses című első számuk egy fájdalmas szerelmi szakításról szólt, melynek története most folytatódik Lonely Days című új dalukban és klipjükben.

 

A zenekar második videójában újra találkozhatunk a Roses főhőseivel. A történet két szálon fut: az egyiken egy fiú szenvedését láthatjuk, miközben a mások szálon a lány próbál túllépni a szakításon. A fiúban már az öngyilkosság gondolata is megszületik, amikor a klip végén a lány, megérezve a fiú fájdalmát, felhívja őt telefonon ? ezzel megmentve az életét.

 

És ezzel a történet még nem ért véget. Az együttes következő klipjeiből megtudhatjuk, hogy mi lesz a két főhős sorsa, hisz egy mini sorozatként fut majd tovább a sztori a The Middletonz következő három dalában is.

A rovat további cikkei