?Nagyon szomorú a mai fiatalok felszínessége, a mély érzelmek és a magas szellemi színvonal hiánya? ? nyilatkozta Pálosi Boglárka, az egyesület elnöke. Márkás tárgyakban látják a boldogságot, holott köztudott tény, hogy a halálos ágyunkon a megszerzett élmények döntik majd el: értékes volt-e az életünk és nem az, hogy volt-e drága táskánk. Első lépésként, új impulzusokat, inspiratív élményt szeretnénk átadni, amihez egy unikornisos, táncolós bulit szervezünk április 1-jére, amelyre, remélem, majd jó sokáig mosolyogva emlékezhetünk.?

1918465_491217631063125_6763160276562435942_n

Az egyesület első nyilvános rendezvénye Budapest belvárosának egyik ismert szórakozóhelyén, az EllátóHÁZban lesz április 1-jén, ahol a vendégek olyan bulira számíthatnak, mint amilyen a ?90-es évek végén, a 2000-es évek elején volt, amikor változatos, jó zenére a közönség felszabadultan táncolt. Ehhez egy a budapesti éjszakából jól ismert DJ-csapatot válogattak össze.

 

Kapunyitáskor az egyik első budapesti kulthely, a Süssfelnap akkori két rezidense, Dj Clairvo és Dj Blondinó zenél. Őket követi az első ?underground? underground hely, a Cha-cha-cha felejthetetlen DJ-párosa: Superman és Tihany Attila. Ezt követően a szervezők által a magyar elektronikus zene keresztapjának titulált Dj Palotai válogatásában hallgathatjuk meg a korszak kiemelkedő slágereit és egyéb különleges érdekességeket. Hajnal közeledtével a TÁP Színház rendezője, színész körökben és a kifinomult zenéket kedvelők körében ismert lemezlovas, DJ Vajdai által kevert dallamokra táncolhatunk.

 

A szervezők kérik, hogy aki teheti, vegyen magára ?valami unikornisosat?, vagy öltözzön be teljesen egyszarvúnak, ezzel is jelezve, nem érdekli, hogy ki mit gondol róla, és terjessze az egyéni szabadságot. ?Az unikornis számunkra egyébként a boldogság jelképe, melyet szerintünk a jó közösség, a magunkba vetett hit, az alkotás és a szeretet stimulál? ? írják az egyesület közleményében.

 

A kampányhoz eddig olyan művészek és ismert emberek csatlakoztak, mint:

 

Bródy János, Felcser Máté (Punnany Massif), Kiss Tibi (Quimby), Zságer Balázs (Zagar), Polgár Odett (Odett), DJ Palotai, DJ Clarivo, DJ Blondino, Superman, Tihanyi Attila, DJ Bootsie, Grecsó Zoltán (koreográfus, táncos), Maki Stevenson (séf), Bereznay Tamás (séf), Vajdai Vilmos (TÁP Színház), Sándor Lakatos (divattervező), Ráday Dávid, Nagy Dániel (DJ), Suri Imre (Rádiós, DJ), Ladjánszki Márta (koreográfus), Demeter Richárd (divattervező), Kormos Zsófia Anna (divattervező), Lengyel Roland, Kovács Geri (Soerii and Poolek), Sabák Péter (Amoeba) , Novák Erik (rendező), Tolcsvay Csaba és még sokan mások.

 

Csatlakozz Te is!

Öltözz be és táncolj!

A belépés ingyenes, az egyesület támogatására 1000 forintos támogatói jegy váltása javasolt.