fbpx

A Mercyful Fate, az Epica, a Death Angel is fellép jövőre a Fezenen

A jövőre 25 éves Fezen fesztivál bejelentette az első fellépőket, így mások mellett Székesfehérváron játszik július 27–30. között a Mercyful Fate, az Epica, a Death Angel, a Bagossy Brothers Company és a Vad Fruttik is. A helyszín ezúttal is a First Field és a vele szemben lévő terület, valamint a Fezen klub lesz.

A dán heavy metál jeles képviselője, a Mercyful Fate több mint 20 éve, 1999-ben lépett fel legutóbb Magyarországon, akkor éppen a Metallicával együtt az MTK-stadionban. A szimfonikus metált játszó holland Epica nem először csap a húrok közé a Fezenen, hiszen 2018-ban már láthatták a Simone Simons vezette zenekart a rajongók. A kaliforniai Ignite az új énekesével a székesfehérvári fesztiválon mutatkozik be először a magyar rajongóknak, de a fellépők között lesz a 2020-ra meghirdetett programból az amerikai thrash metál banda, a Death Angel és a szintén amerikai, thrash/hardcore-punk együttes, a Cro-Mags is.

A magyar zenekarok közül a Road, az Ossian, a Subscribe és a Lazarvs is fellép a Bagossy Brothers Company, a Vad Fruttik, a Wellhello, a Follow The Flow, a Carson Coma, az Azahriah, a Necc party és a Belga mellett.

Kiemelt kép: Novák Viktor

A rovat további cikkei