Szeptember 27-én láthatja először a közönség a Bethlen Téri Színház és a Manna Találkozások ONLINE tehetségprogram pályázatának előadását, a Csókol anyád! című darabot. A szülő-gyermek kapcsolat néha viccesen komoly helyzeteiről szóló előadás főszereplői Vándor Éva és Szalai Ádám. A YouTube-csatornán követhető előadás rendezője Ivanics Tamás.

A Találkozások tehetségprogram öt éve pályázati úton biztosít lehetőséget pályakezdő rendezőknek, hogy bemutatkozzanak a nagyközönség előtt olyan előadásokkal, melyek két generáció találkozását ösztönzik. A kiválasztott pályaműnek két olyan művész számára kell művészi feladatot adnia, akik között legalább két generáció a különbség. A Találkozások-sorozatban már több nagyon sikeres előadás született, melyeket a bemutatásuk óta műsorán tart a Bethlen Téri Színház. A tehetségprogramot a színház területéről sokfelé bővítették az ötletgazdák, volt cirkuszi kezdeményezés is, és az előző évadban az online előadások készítésére vonatkozó kiírás.

A Találkozások ONLINE első előadását Ivanics Tamás színész-rendező pályázata alapján szeptember 27-én mutatják be a virtuális térben. A színészek, Vándor Éva és Szalai Ádám minden előadást élőben játszanak, tehát valódi stream produkcióról van szó, melyet a preimer után rendszeresen láthat majd a közönség. A Csókol anyád! című komédiát egyrészes online levélfilmmé Szász Hanna dramaturg és a rendező alakította.

Az előadás egy anya-fiú kapcsolat örömeit és konfliktusait mutatja be. A főhős, Varga Zsombor állandóan menekül, Vargáné Erika, az anyja ugyanis hosszú évek óta kergeti. Zsombi az ország túlsó végébe költözik, a címét is titkosítja, de az anyai szeretet nem ismer sem határokat, sem lehetetlent. A mama bárhol ott terem, hogy segíteni tudjon a kicsi fiának. Vajon meddig lehet menekülni? És meddig lehet üldözni? Vajon képesek szembefordulni, és találkozni egymással?

Az online előadás megtekintése után a színészek – szerepeikből kibújva – a látottak alapján közös gondolkodásra invitálják a nézőket. A zoomos felületen megtartott, várhatóan félórás beszélgetésen való részvétel fakultatív.