A Kortárs dilemma című idei pályázatra közel 50 pályamű érkezett be. A pályázat első és második helyezettje Liszi Renáta fotó- és fényművész, valamint Éberling Anikó képzőművész, különdíjasa Hadar Tímea képzőművész.

A Youngart Online Galéria második alkalommal hirdette meg a Porsche Centrum Budapesttel közös kortárs képzőművészeti pályázatát annak céljából, hogy friss szellemiségű és izgalmas alkotásokat mutathasson be decemberi kiállításán a MOM Parkban. A Kortárs dilemma című idei pályázatra közel 50 pályamű érkezett. A zsűri tagjai dr. Rényi András egyetemi tanár, Hajdu István műkritikus, Százados László művészettörténész és Árvay Péter, a Porsche Inter Autó Hungária marketingvezetője voltak.

A pályázat első és második helyezettje Liszi Renáta fotó- és fényművész, valamint Éberling Anikó képzőművész, különdíjasa Hadar Tímea képzőművész. Mellettük Somogyi Emese, Sallay Anna és Cifra Anett képzőművészek is lehetőséget kaptak arra, hogy bemutassák alkotásaikat a nagyközönségnek a MOM Parkban december 22-ig látható tárlaton.

Fotó forrása: Art is Business