A fellépők komolyzene, jazz, könnyűzene, világzene, népzene, tánc (kortárs, orientális, formációs), performance, színház, gyermek produkció, irodalom műfajokban képviselhetik magukat.

A több száz programnak a fesztivál Budapest belvárosában ad helyet. Ezen belül a Rózsavölgyi Szalon és a Hátsó Kapu vonzáskörzetében sorakozó közkedvelt helyszínek sokszínű és változatos miliőjében.

A programok megvalósításához a fesztivál biztosítja a technikai struktúrát, a fellépőknek nincs más dolguk, mint szabadjára ereszteni a tehetségüket és bemutatkozni a közönségnek.

A produkciókat a hazai és határon túli kulturális élet jeles képviselői értékelik, olyan személyiségek, akik művészként, kultúraszervezőként, kultúratámogatóként, a művészeti élet szervezeteinek tagjaként vagy éppen a sajtó képviselőiként eddig is sokat tettek, sokat tehetnek egy-egy tehetséges művész vagy társulat pályájának alakulásáért.

A szakmai zsűri mellett a közönség számára is szavazati lehetőség nyílik, a díjazott előadók és társulatok pályájukat és művészi tevékenységüket segítő szerződéseket és az ország kulturális eseményein való fellépési lehetőségeket kapnak.

 

A fesztiválra egyéni előadók és társulatok is jelentkezhetnek. Az első 250 fellépőnek nyílik lehetősége a részvételre. Egy társulat egy produkcióval jelentkezhet az INFO@ANTREFESZTIVAL.COM e-mail címen.

 

Jelentkezési határidő: 2013. július 31. éjfél

 

Mindazokat, akik nem előadóként szeretnének részesei lenni a fesztiválnak, a közönség soraiba várják a szervezők a több száz produkciót kínáló három napos eseményre.

 

 

Tervezett helyszínek:

Hátsó Kapu, Rózsavölgyi Szalon, Gödör Klub, Kolor Projekt, Kisüzem, Mika Tivadar, Pepita Ofélia, Szimpla, Téli kertem és a többi…

 

Szervező:

Városi Színház Nonprofit Kft.

 

 

Szakmai partnerek:

Magyar Hangversenyrendezők és Művészeti Ügynökségek Egyesülete, Független Előadó-művészeti Szövetség, Magyar Zenei Előadóművészek Társasága

 

Együttműködő partnerek:

 

Támogató:

Nemzeti Kulturális Alap

 

www.antrefesztival.com

www.facebook.com/antrefesztival