Múlt héten megtartotta évadzáró társulati ülését a Jászai Mari Színház, amelyen átadták az évad művészi teljesítményeit elismerő díjakat is.

Az évad legjobb színésznőjének járó díjat Danis Lídia, az évad legjobb színészének járó díjat pedig Kardos Róbert vehette át. A társulat szavazatai alapján Danis Lídiának az évad legjobb női alakításáért, Dévai Balázsnak pedig az évad legjobb férfi alakításáért járó Jászai Gyűrű-díjat adták át.

Idén először adták át a Jászaiért Díjat, melyet Kornéli Mária produkciós asszisztens vehetett át odaadó, önzetlen munkájáért, a kollégáinak nyújtott rengeteg segítségért, emberfeletti munkabírásáért.

Danis Lídia az idei évadban öt új bemutatóban volt látható: a 10 című előadásban ő volt a III-as szereplő, a Közellenségben a Kancát, a Teljesen idegenekben Evát alakította, A revizor Anna Andrejevnájaként is láthatta a közönség, és szerepelt A két Korea újraegyesítése című előadásban is.

Kardos Róbert szintén öt új bemutatóban volt látható a 2021/2022. évadban: az évad első előadásában, a Teljesen idegenekben Roccót alakította, A revizorban a polgármestert, Anton Antonovics Szkvoznyik-Dmuhanovszkijt játszotta, az Illatszertárban Hammerschidt volt, valamint szerepelt A két Korea újraegyesítése és a Közellenség című előadásokban is.

Dévai Balázs négy új előadásban volt látható az idei évadban: a Közellenségben a Csődört alakította, a Teljesen idegenekben Peppe volt, A revizorban Luka Lukics Hlopov iskolaigazgatóként láthatta közönség, és szerepelt A két Korea újraegyesítése című előadásban is.