A Kreatív Európa Iroda 2024. június 25-én az Európa Pontban tartja a 2021–2023-as időszak nyertes magyar pályázatait bemutató eseményét.

kultura.hu szovegkozi PR (1600 x 900 képpont).jpg
Kép forrása: Kreatív Európa Nonprofit Kft.

2024. június 25-én az Európa Pontban 14 és 16 óra között tartják a Kreatív Európa Iroda Kultúra ágának munkatársai a 20 éve az Európai Unióban, 10 éve a Kreatív Európa programban című eseményt, amelynek keretében bemutatkoznak a programban nyertes pályázók, és bemutatják a Kreatív Európa Történetek 2021–2023 című kiadványt, amelyben 42 nyertes projektről olvashatnak az érdeklődők.

Az iroda az eseménnyel és a kiadvánnyal ünnepli Magyarország európai uniós tagságának húszéves, valamint a Kreatív Európa program tízéves évfordulóját.

Az esemény kiváló alkalom a 2021–2023-as időszakban nyertes magyar projektekkel való megismerkedésre, valamint a kulturális és kreatív szektoron belüli kapcsolatépítésre. Az iroda munkatársai várnak minden olyan érdeklődőt, akik szeretnének a Kreatív Európa programmal közelebbi kapcsolatba kerülni, terveznek pályázatot benyújtani, vagy a nyertes projektek képviselői által elmondottakból szeretnének inspirációt meríteni. Az eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva lehet megtenni legkésőbb 2024. június 20. éjfélig.

Érdemes minél előbb jelentkezni, tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott, így csak az első nyolcvan jelentkező számára biztosított a részvétel.

Az iroda munkatársai a regisztráció során megadott e-mailen értesítik a jelentkezőket az esemény előtti napokban. Kérdés esetén a kultura@kreativeuropa.hu címen lehet érdeklődni. Az iroda munkatársai kérnek mindenkit, aki esetleg nem kapta meg a visszaigazoló e-mailt, hogy először ellenőrizze a spam-mappáját is, illetve ha mégsem tud eljönni az eseményre, akkor idejében jelezze azt, hogy másnak tudjanak helyet biztosítani.

Az esemény tervezett programja

14.00–14.40 Visszatérő nyertesek. Résztvevők: Pro Progressione, Hangvető, Műhely Alapítvány

14.40–15.20 Tánc, színház, cirkusz. Résztvevők: Pepita Tánc és Rekreációs Egyesület, Független Színház, Pro Jugendstil Alapítvány

15.20–16.00 Közszféra intézmények. Résztvevők: Budapest Főváros Levéltára, Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Hungary Helps Ügynökség

A legfrissebb információkért ajánlott a kapcsolódó Facebook-eseménynél az „Ott leszek” gombra kattintani.