Most fejezik be legújabb kislemezük munkálatait, amely várhatóan augusztus második felében debütál majd a rádiókban világszerte.

Ezzel egyidőben óriási tempóban készítik elő a turnét, elkezdődtek a próbák, és már állítják össze a dalok listáját is. A koncerten felcsendülő nótákra a rajongók is szavazhatnak a zenekar hivatalos Twitter-oldalán keresztül, hiszen a banda nincs könnyű helyzetben. Csak a YouTube-megtekintések alapján az első 30 daluk több tízmilliós nézettséggel bír, ezért is kérték a rajongók segítéségét, hogy a programban tényleg a legjobban vágyott slágerek legyenek benne.

 

Ráadásul az új turné a zenekar életében egyfajta jubileum is, ugyanis 20 éve, 1996-ban adták életük első koncertjét együtt.

?Ugyan 1995-ben alakultunk, de az első koncertünket 1996-ban adtuk? ? emlékszik vissza Chad Kroeger az indulásra. ?Ez az egész olyan, mint egy forgószél. A kezdeteknél leülhetsz és elhatározhatod bármelyik bandánál, hogy most aztán meghódítjátok a világot, és még 30 év múlva is színpadon lesztek, de erre soha semmi garancia nincs, bármilyen jók is vagytok. Mi úgy álltunk hozzá, hogy addig zenélünk, amíg élvezzük, és amíg még bárki is kíváncsi lesz ránk ? és ennek már 20 éve. Azóta is ehhez tartjuk magunkat, és hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy még mindig itt lehetünk. Köszönjük a rajongóknak ezt a csodát!?

Hozzánk hat hét múlva, szeptember 16-án érkezik az új Nickelback-show. A koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.