Közös rendhagyó akusztikus koncertet ad a Dalinda és a Kerekes Band, fellép a Modern Art Orchestra, Ferenczi György és az 1ső pesti Rackák, Csík János és a Mezzo is.

Július 8-án az ír és breton népzenei est igazi unikum a koncertek között francia és német zenészekkel, különleges hangszerekkel. Minden pénteken óriási táncház és két zenekar, minden szombaton délután családi program várja a közönséget.

Míg a légkondicionált belső terekben csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni a koncerteken és a táncházakban, a szabadtéri ingyenes teraszkoncertekre védettségi nélkül is be lehet térni. Minden vasárnap az online térben oktatóvideókat tesz elérhetővé a Fonó.

Az idén 25. jubileumát ünneplő, Fonogram-díjas Kerekes Band négy részből álló videósorozatot készített, amelyet a Föld elemei inspiráltak. A Tűz, Víz, Ég, Föld című klipeket olyan különleges helyszíneken fogatták, mint a hollókői vár, az egri törökfürdő vagy a Hortobágy, és a már megjelent különleges videókat számos országban örömmel osztották tovább. A zenekar ezt a zenei anyagot hozza akusztikusan a Fonóba, ahol a Dalindával közösen adnak koncertet. Az együttes alapító tagjával, Fehér Viktorral készült interjúnk itt olvasható.

 További részletek a Fonó oldalán.

A nyitóképen a Modern Art Orchestra. Fotó forrása: Fonó