Több mint száz fellépőt jelentett be az EXIT. Idén huszadik alkalommal rendezik meg a fesztivált.

Az eddig bejelentett nevek, így David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Topic, Satori, Amira Medunjanin vagy a Laibach mellé több mint száz fellépő csatlakozott. Az új nevekkel együtt, mint például Amelie Lens, Maceo Plex és Tijana T immár négy fesztiválszínpad programja lett teljes a Budapesttől mindössze háromórás autóútra található rendezvényen.

A fellépők listájára két magyar előadó is feliratkozott: a már korábban bejelentett Fran Palermo mellett Lotfi Begi is ott lesz a július 8-tól 11-ig tartó megabulin Újvidéken, a péterváradi várban.  

Idén nyáron az EXIT elektronikus szcénájának két ikonikus színpada, az mts Dance Arena és a No Sleep Novi Sad teljesen új dimenzióba helyezi a fesztiválélményt, és több mint 15 hónap után újra életre kelti a fesztivált.

Szintén megtelt fellépőkkel két további programhelyszín: a regionálisan ismert elektronikus színpad, az Urban Bug négy fesztiválestén nem kevesebb mint 84 fellépővel hoz kerek programot, a Gaia Experiment Trance pedig ma jelentette be a Species és Hardy Veles fellépését.

Nyitókép forrása: az EXIT fesztivál Facebook-oldala