fbpx

Kakukk! – Előadás a húszéves Nemzeti Táncszínházban

A Nemzeti Táncszínház egy különleges gálaműsorral ünnepli húszéves fennállásának évfordulóját március 23-án a Nemzeti Táncszínház Nagytermében.

A Let’s Dance névre keresztelt esemény a tánc ünnepe lesz, ahol a Kulcsár Noémi Tellabor, az Ifjú Szivek Táncszínház és a Szegedi Kortárs Balett mellett a PR-Evolution Dance Company is új, eddig nem látott darabbal áll színpadra.

PR-Evolution Dance Company: KAKUKK!

„Az ember először gondolkodik, és aztán cselekszik? De mi van akkor, ha nem gondolja át előre, hogy mit miért csinál? Kísérletezik a saját tetteivel és sorsával. Vannak persze erkölcsi és társadalmi normák, amiket jobb esetben nem lép át, de alkotása a pillanat adta lehetőségek szüleménye. Ezek lehetnek talán eredeti művek, amik közvetlenül nem kapcsolódnak más gondolatokhoz, hanem egy adott individuum elméjének és a pillanat lenyomatának friss és egyedi termékei? A KAKUKK! egy ilyen mű” – olvasható az előadás ismertetőjében.

A KAKUKK! táncosai Elisa Insalata, Bogáti Fanni, Saioa Poblador, Rudisch Boglárka, Maya Takebayashi és Szabó Áron, a koreográfus Zachár Lóránd.

Nyitókép forrása: Nemzeti Táncszínház

A rovat további cikkei