Hogyan éled meg ezeket a nehéz napokat?

A pályázati, adminisztratív feladatok mellett a jövő évad tervezése foglalja le a mindennapjaimat, mivel jövőre 10 éves lesz a Feledi Project. Emellett a kondíció is fontos, így az itthoni erősítés mellett a parkban lévő futópályát is látogatni fogom!

Merre jártál utoljára, ahol valamilyen kulturális élményben volt részed?

A 20. Budapest Táncfesztiválon a Nemzeti Táncszínházban, ahol egy kivételével az összes előadást láttam. Voltak nagyon jó, izgalmas, tanulságos produkciók és voltak kevésbé tetszetősek is.  Jó volt látni – amellett, hogy saját darabom is bekerült a fesztivál programjába –, hogy a külföldi együttesek és a hazai „nagyok” hol tartanak éppen.

Mit ajánlasz azoknak, akik a négy fal között töltik a napjaikat?

Muszáj felelősen gondolkodni, otthon maradni. Fontos a meditáció ebben az időszakban, hogy kicsit magunkba nézzünk, lenyugodjunk a mindennapi rohanásból!

Ajánlanám Strindberg Haláltánc című könyvét! Olvassák el! Ha pedig filmről van szó, az utóbbi évek egyik legjobbját javasolnám: Enyed Ildikó Testről és lélekről című filmjét, amelynek a zenéjét Balázs Ádám szerezte. Ő a mi Rekviem című előadásunk zeneszerzője is.

Az interjúsorozat többi része itt olvasható.