fbpx

Lovasi András a Mai dal szövegíró kurzusán

A Mai dal szervezésében létrejött mesterkurzus-sorozat azt vállalta, hogy hat alkalommal hat különböző releváns dalszerző ad betekintést a saját alkotói metódusába. Beck Zoli, Varga Livius, Likó Marcell, Molnár Tamás és Kollár-Klemencz László után Lovasi András veszi át a stafétát május 17-én.

Balatonvilágos, 2021. augusztus 20. Lovasi András énekes-gitáros a Kiscsillag együttes koncertjén a balatonvilágosi Strand Fesztiválon 2021. augusztus 19-én. A fesztivált augusztus 18. és 22., valamint 25. és 29. között tartják a Balaton-parti településen. MTI/Varga György

Az énekes, dalszerző interaktív előadását tíz résztvevővel rendezik meg a belvárosi K11 nagytermében. A korlátozott helyek miatt érdemes a jegyeket időben beszerezni.

A Mai dal YouTube-csatornáján elérhetők a tavalyi kerekasztal-beszélgetések. A rendezvény egyik célja, hogy felhívja a zeneszerető közönség figyelmét a minőségi magyar dalszövegű zenékre, és segítsen utat mutatni a dalszövegírás után érdeklődőknek.

A mesterkurzusra jegyek már megvásárolhatók a helyszínen minden hétköznap 10:00 és 18:00 óra között vagy ezen a linken keresztül. A mesterkurzus Facebook-eseménye ide kattintva érhető el.

Nyitókép: MTI/Varga György

A rovat további cikkei