fbpx

Magyarországon is megjelent az interaktív Biblia neked

A keresztény szervezetek összefogásával készült, díjnyertes kötet a bibliatanulmányozás új dimenzióját nyithatja meg a fiatalok előtt.

Kétéves előkészítő munka után több hazai keresztény szervezet, így a Harmat Kiadó, a Magyar Bibliatársulat, a Kálvin Kiadó, az Ifjúságépítők és a Fiatalok Krisztusért Alapítvány összefogásával Magyarországon is megjelent az angol nyelvterületen 2019-ben Az év Bibliájának választott, kimondottan a fiatal olvasókat célzó Biblia neked.

Egy kétnapos, országos online ifjúságivezető-képző konferencián mutatták be hivatalosan az elsősorban a 13-18 éves korosztály számára készül interaktív kiadványt. A bibliaolvasás új megközelítésének és a nyomtatott forma online felülethez való kapcsolásának köszönhetően a kötetnek Kárpát-medence-szerte fontos szerepe lehet az ifjúság körében az evangélium terjesztésében, az új típusú ifjúsági bibliaoktatásban.

A rendhagyó interaktív kiadás eredeti változata angol fejlesztés nyomán, több mint ezer fiatal körében végzett felmérés eredményének felhasználásával jött létre.

A Magyar Bibliatársulat új fordításával megjelent kötet többek között kreatív dizájnelemeket, rövid tematikus összefoglalókat, QR-kódokat, videólinkeket, valamint a felkészültséghez alkalmazkodó olvasási terveket is tartalmaz.

A kötetben a bibliahűség mellett kiemelt figyelmet kapott a felekezetköziség is.

Bővebb információk itt.

A rovat további cikkei