Május 5. és 8. között, a Madách Imre Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM) keretében egy különleges cirkuszi-mozgásszínházi előadás érkezik Vietnamból. Ehhez épül az Állatkert területén egy cirkuszsátor.

A Fővárosi Nagycirkusz az új műsorai mellett egy Vietnamból érkező vendégjátéknak is otthont ad. A MITEM alatt hat alkalommal látható, élő zenével kísért A O Show a bambuszcirkusz, az akrobatika, a kortárs művészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözete.

Az előadás címe a lang pho szavakból ered, ennek jelentése: falu és város. A produkció egymás mellé állítja a vietnami vidéki élet szépségeit, kulturális gazdagságát és az urbanizációt, ezek kontrasztját, átalakulását és összeolvadását.

Az A O Show-ban a bambusz és a rattan anyagok kreatív felhasználásával és a különböző művészeti ágak kombinálásával dinamikusan jelennek meg az életképek, a hagyományok, a félelmek, a vidámság és a népi hiedelmek.

A nagyszabású vietnami előadáshoz különleges méretű helyszínre van szükség. Az A O Show-t az Állatkert területén felépített sátorban láthatja a közönség, ennek az építési munkálatai már elkezdődtek.