fbpx

Négy intézmény, egy törekvés – Szolidaritási délután a Weöres Sándor Színházban

A Berzsenyi Dániel Megyei Hatókörű Könyvtár, a Mesebolt Bábszínház, a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Weöres Sándor Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szombathelyi csoportjával együttműködve március 19-én szolidaritási délutánt szervez az ukrajnai háború menekültjeinek, áldozatainak javára.

A rendezvény helyszíne a Weöres Sándor Színház (WSSZ), ahol 16 órától várják a támogatókat. A színház előterében lehetőség adódik a könyvtár feleslegessé vált, többpéldányos könyveinek pénzadományra való cserélésére. A könyves adománygyűjtő program aznap – nyitvatartási időben, 8 órától 17 óráig – a könyvtárban is működni fog.

17 órától a bábszínház Vackor az óvodában című előadását tekinthetik meg a nézők a stúdiószínpadon. 18 órától a Márkus Emília teremben a szimfonikus zenekar muzsikusai adnak koncertet. A nap zárásaként a színházteremben 19 órától a Weöres Sándor Színház Szerelem című előadását tekintheti meg 100 érdeklődő.

Az előadásokon és a koncerten való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációs jegy díjtalan. Az információs pultnál kihelyezett adománygyűjtő ládába mindenki belátása szerint helyezheti el támogatását.

Regisztrálni hétköznap 9 és 17 óra között a WSSZ közönségszolgálati és Jjegyirodájában lehet személyesen (Szombathely, Király u. 11.), telefonon (+36-94-318-738) vagy e-mailben (jegy@wssz.hu). A regisztrációs jegyek a rendezvény kezdete után a helyszínen, az információs pultnál vehetők át.

Nyitókép: jelenet a Szerelem című előadásból. Fotó: Mészáros Zsolt

A rovat további cikkei