A Szabad Tér Színház 2020-as nyári évadának szervezése közben nem hagyták figyelmen kívül a gyökeresen megváltozott élethelyzetet és a kulturális élet ellehetetlenülését: számos előadóművész került egzisztenciálisan is nehéz helyzetbe az előadások elmaradásával. A szervezők szeretnének lehetőséget nyújtani minél több előadóművésznek azzal, hogy fellépési helyet biztosítanak számukra.

Ennek szellemében a Városmajori Szabadtéri Színpadon gálaestet szerveznek, melynek lehetséges időpontját a helyzet alakulásától függően 2020. július 11-re, vagy ha a járványügyi helyzet úgy kívánja, augusztus 16-ra tervezik. Az előadás(ok) teljes bevételét a fellépő művészek kapják meg. A gálaestre profi előadók jelentkezését várják prózai, zenés- vagy bármilyen más előadóművészeti produkcióval, fellépőként maximum öt-, többszereplős jelenet esetén legfeljebb nyolcperces, a legszélesebb műfaji skálán mozgó műsorszámmal.

A jelentkezéseket (műsor címe, szerző, időtartam, előadók száma, neve, elérhetősége) 2020. 04. 10. és 30. között az alábbi címre kell elküldeni: produkcio@szabadter.hu