6611-debreceni-maskarade


Február 26-án, 27-én és 28-án 10.00 és 14.00 órától Konc Király és Cibere Vajda viadalát nézhetjük meg a Vojtina falai között, s a városhírű komédiások ? az ORT-IKI, a Szeredás és a Vojtina Társulat bűvös-bábos csepűrágói csapnak csinnadrattát.

Március 1-én (pénteken) 18.00 órától farsangi jelmezes mulatság lesz a felnőtteknek Itt a farsang, áll a bál! címmel a Vojtina Bábszínházban, ahol a Vojtina elmúlt negyedszázadának meséiből megelevenedett szereplők kelnek életre, farsangi alakoskodók s az 50 + és a D-Vitamin zenekarok muzsikája várja a táncoslábú vendégeket.


A Maskarádé négy napját zárja a városi sokadalom március 2-án (szombaton) 16.00 órától, a Városházától nagy télkergető hangossággal vonulva a Kossuth térig.
Ez a tér lesz helyszíne a nagy viadalnak, melyet Konc Király és Cibere Vajda ? bőség és böjt urai ? egymással vívnak. Mindeközben a sokadalom éhét csillapíthatja a Mangalica Fesztivál kiváló szakácsainak étkeiből.


Március 3-án (vasárnap) 10.00 órától a Vojtina Bábszínházban zárul a farsangoló időszak valamennyi csepűrágóval, táncossal és muzsikussal.