Az egyszerűen csak Blahalouisiana néven megjelenő lemez a csapat elmúlt négyéves pályafutásának összefoglalása. ?Ezzel a 12 magyar és angol nyelvű dallal lezárul a zenekar életének első szakasza. Az új szerzemények mellett korábbi dalokat is újra felvettünk, illetve soha nem hallott akusztikus verziót és élő felvételt is tartalmaz? ? fejti ki Schoblocher Barbara énekesnő. Az albumon hallható a banda első két magyar nyelvű sikerdala az Első Reggelen és az Ahol összeér, valamint az angol nyelvű Walking in the Rain, amely a nemzetközi Balcony Tv chartot vezette hónapokon át. A következő újdonság a Deeper (I?m going deeper) című szám lesz, de az albumon egyéb új dalokkal is kedveskedik népes rajongótáborának a zenekar.

Blahaluisiana_Sajto_3.2

A nemzetközi színvonalon alkotó Blahalouisiana előszeretettel nyúl vissza a ?60-as ?70-es évek blues, soul és beat zenekaraihoz. Hangzásukban meghatározó, a modern amerikai dalszerzők inspirálta, könnyed gitárzene.

 

A lemez teljes zenei anyagát a közönség először április 28-án hallhatja élőben az A38 Hajón. A koncerten olyan meglepetés vendégek is lesznek, akik a csapat számára valamiért meghatározó szerepet töltöttek be az elmúlt négy év során.