Székesfehérvár ismét a zenei élet központja lesz augusztus 3. és 5. között. Három napon keresztül, három helyszínen a világsztár Electro Deluxe mellett még az alabamai Eric Essix’s Move Trio és a hazai zenei élet legjobbjai, a Hot Jazz Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Balázs Elemér Group valamint a jazz, soul, funk nagyjai pezsdítik fel a királyok városát.

electro_deluxe_credit_photo__roch_armando_2.1

 

Az Electro Deluxe mintegy húsz éve koncertezik világszerte, és sorra szerepelnek a legrangosabb jazz fesztiválokon. 2001 óta az elektro-jazz úttörői, mára komplexebb muzsika jellemzi őket: zenéjük energetikus egyvelege a dirty soul és funk-nak. Legutóbbi albumuk (Home) is a francia jazz chartok élére került, amellett is, hogy dalaikat angolul adják elő. A csapat kivételes zenei tehetségek gyűjtőhelye, akik fő inspirációjukat a Motown ?tudomány? hirdetőitől a ?Funk Brothers?-ből merítik. Legutóbbi lemezük stúdiófelvételein, az Universal & Motown kiadó zenészei, többek között Ben Oncle Soul és C2C is közreműködtek. Augusztus 3-án a jazz zene szerelmesei a Vodafone Sportcentrumban élvezhetik az Electro Deluxe egyedülálló hangzásvilágát!

 

Electro Deluxe koncert / Alba Regia Feszt.

2015. augusztus 3.

Vodafone Sportcentrum

Jegyár: 5900 HUF

Online jegyvásárlás itt: http://www.jegy.hu/program/electro-deluxe-fr-az-alba-regia-feszt-en-60839

 

Alba Regia Feszt

2015. augusztus 3-5.

Székesfehérvár belváros

Helyszínek: Vodafone Sportcentrum (Székesfehérvár, Gáz utca 19.); Szent István Király Múzeum kertje (Székesfehérvár, Fő utca 6.); NAGYSZÍNPAD Hotel Magyar Király előtti tér;

Zichy Liget

www.albaregiafeszt.hu