Az est első részében a Stand-Up Tragedy műsort láthat majd a közönség. A Stand-Up Tragedy különlegessége abban rejlik, hogy tudatosan mellőzi azokat a kliséket, amik stand-upként terjedtek el a köztudatban. Az előadás során például nincs öncélú poénkodás, közönséggel való összekacsintás, vagy éppen sztereotípiákon való röhögcsélés.

micro_flyerA ?jópofáskodásmentes monológok? jeligével ellátott, egyedi műsor egyféle intellektuális provokáció, melyben különböző nézőpontok szólalnak meg. Az egyéni világlátásra, a szokatlan összefüggésekre és analógiákra épülő személyes és szenvedélyes monológnak is tekinthető produkció célja a határok feszegetése mellett katarktikus élmény nyújtása a hallgatóságnak. A műsor Csepeli R. Zoltán és Gödri Bulcsu előadásában, valamint Pálfalusi Zsolt Laptop Tragedy című produkciójával kiegészülve lesz hallható.

A stand-up után a Jazzin’ the Box Trio játszik: Pápai Zsanett énekel, Horváth ?Tojás? Gábor zongorázik és Fekete János ?Jammal? biztosítja a beatbox alapokat. A progresszív jazz együttes zenéjében könnyedén ötvözi a műfajokat: jazz, pop, groove, hip-hop, electro és a dobot helyettesítő beatbox is fellelhető benne. A dinamikus alapokat és a lírai kifejezésmódot kombináló zenekar saját dalokkal és különleges feldolgozásokkal: pop ikonok jazz parafrázisaival várja a látogatókat.

Helyszín: Kino Kávézó

Időpont: 2014. szeptember 11. 18:00

Belépő: 1200 Ft