A Halott Pénz-koncertek igazából már azelőtt elkezdődnek, hogy felcsendülnének a jól ismert slágerek, hála Boros ?Venom? Gábornak, aki a csapat dj-jeként bemelegítő szettel hozza lázba a rajongókat: ?Minden alkalommal az adott közönségnek válogatom össze a számokat. Sokszor teljesen más hangulatú felvételekre jön meg a közönség hangja, de éppen ez a kihívás ezekben a dj szettekben. Ami fontos, hogy mire a teljes zenekar a színpadra érkezik, a nézők már mozogni kezdjenek, jó hangulatban kezdődjön a koncert? ? meséli Venom.

 

A hétfős zenekar szinte egész nyáron fesztiválról fesztiválra jár, így fontos, hogy a fennmaradt köztes időben ki tudjanak kapcsolni: ?Amikor van szabadidőnk, megpróbálunk sportolni és egészségesen étkezni, hogy bírjuk a turné kihívásait. Az utazó életmódot már megszoktuk, és a csapaton belüli jó hangulat miatt a hosszabb buszozások is vidáman telnek.?

 

Az avantgárd hip-hop zenekar áprilisban jelentette meg Ülni. Örülni. Megőrülni. című negyedik nagylemezét, melyről a már korábban bemutatott Darabokra törted a szívem vagy a Valami van a levegőben számokon túl a Majd és az Erre még meghívlak is elérte a YouTube-on a milliós játszást, így máris megvannak a közönség kedvencei. Az új lemezen többek között Bérczesi Robi és Kőváry Zoli is közreműködik, élőben azonban elsősorban a fesztiválokon tudnak együtt fellépni, hiszen elfoglalt zenészekként ők is rengeteget vannak úton. Azért a PLÁZS közönségének sem kell aggódnia: ?Hogy pontosan milyen meglepetések várhatók a siófoki koncerten, nem árulhatom el, de egyedi dalsorral készülünk!? ? ígéri Venom a július 2-i koncerttel kapcsolatban.