Szenzációs előadás érkezik szeptemberben a Budapest Sportarénába és több vidéki nagyvárosba. Az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának énekkara, azaz a ?Vörös Hadsereg Kórusa? és tánckara ad koncertet. A Kalinka, a Katyusa és a Partizán-dal mellett a legnagyobb mai slágereket is feldolgozzák: Pharell Williams Happyje, a Daft Punk Get Luckyja, Adele Skyfallja vagy a Queen We Will Rock You-ja a férfias katonák előadásában egyszerre lesz izgalmas, meglepő és szórakoztató.

voros_hadsereg

Az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának hivatásos művészegyüttese, akinek az Alexandrov mellett kizárólagos joga használni a ?Vörös Hadsereg Kórusa? nevet, hazánkba érkezik. Szeptember 17-én Veszprémben, 18-án Győrben, 19-én a Budapest Arénában, 20-án pedig Miskolcon lép fel a világhírű zenekar.

Csodálatos hangzású férfikórus, remek szólóénekesek, kiváló zenészek és fantasztikusan virtuóz táncosok előadásában a közismert orosz tradicionális népdalok mellett, a kimért és fegyelmezett katonai stílust megtörik a popslágerek laza ritmusai, kuriózumként csendülnek fel az orosz férfikar előadásában olyan dalok, mint a Happy vagy a Skyfall.

Az alábbi linkeken található dalok segítségével edzhetünk a szeptemberi könnyed kikapcsolódásra:

https://www.youtube.com/watch?v=VX7Wjq4lllw
https://www.youtube.com/watch?v=KdrCsB23GoU