timthumb.phpKényelmesen, egy finom kávé mellett találkozhatunk az ismerősökkel, barátokkal és együtt tervezhetjük meg a programokat. S mindehhez segítséget is kapunk az Esernyős ? Óbudai Kulturális és Információs Pont munkatársaitól, akik naprakész ajánlásokkal szolgálnak a kerület nevezetességei, turisztikai attrakciói, kulturális programjai és rendezvényei iránt érdeklődőknek.

Az Esernyőssel helyünkbe jön a nagyvilág, hiszen megválthatjuk a belépőket a kerületi rendezvényekre, sőt a hazai kínálatban szereplő színházi előadások, nagyszabású múzeumi tárlatok, fesztiválok szinte mindegyikére is. Az integrált múzeumshopban pedig óbudai múzeumaink kiadványaiból, emléktárgyaiból válogathatunk kedvünkre. Számos napilap, folyóirat, ingyen wifi és egy nagyszerű kávézó-bisztró szolgálja azt, hogy az ?Esernyős? igazi közösségi térré váljon.

“A kávézóban elérhető áron szeretnénk jó minőséget biztosítani. A kínálatban a frissen facsart narancslétől a válogatott kézműves borokig és sörökig, valamint a helyben sütött reggeli péksüteményektől az ízletes melegszendvicseken, süteményeken át a változatos napi menüig számos finomság megtalálható. Hétfőtől péntekig, 7-21 óráig, szombaton 10-15 óráig várjuk a látogatókat Óbuda szívében a Fő tér 2. szám alatt” ? invitálja szeptember 15-től a vendégeket a létesítmény vezetője. Szeptember 21-én 18 órakor Bús Balázs polgármester úr nyitja meg ünnepélyesen az Esernyőst, majd a Budapest Bár, Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Ferenczi György, Keleti András, Szűcs Krisztián, Mező Misi közreműködésével ünnepi program vár a látogatókra.

Minderről bővebben www.esernyős.hu, vagy a https://www.facebook.com/esernyos/info oldalon olvashattok!