szarvas_cirkusz1_600x399.png
Axt Elizabeth kézegyensúlyozó

Káprázatos cirkuszi produkciókkal teli gálaműsort mutatott be a Fővárosi Nagycirkusz a Szarvasi Vízi Színházban, ahol énekkel és versekkel felléptek a Békéscsabai Jókai Színház művészei, valamint külföldi artisták is.

A világhírű artisták ? a Baross Imre Artistaképző Intézet diákjainak közreműködésével ? mozdulataikkal jelenítették meg a színpadon azokat az érzelmeket, amelyeket Liszi Melinda és Nagy Róbert színművészek prózában és dalban mondtak el. Az elsősorban légtornász produkciókkal tűzdelt előadásban ukrán és orosz művészek ?meséltek? a férfi-nő kapcsolat szépségéről és buktatóiról.


szarvas_cirkusz_350x524.png
Duo Funcoholics
A nyári időszak a művészeteké, a szabadtéri színházaké, a szabadságé, az elindulásé, az érzelmes és holdfényes nyári estéké. A művészetekben is fontos az újítás, keressük azt, hogy a cirkuszművészetnek van-e kapcsolódási pontja a zenével és az irodalommal. A teltházas előadás sikere azt mutatja, hogy igenis lehet ezzel a nagyon különleges művészeti ággal érzelmeket kifejezni ? fogalmazott Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár.
Forrás: beol.hu
Fotó: Szarvasi Vízi Színház Facebook-oldala