fbpx

Szolgáltatók adventi összefogása

Budapest öt bevásárlóutcája az idei, rendhagyó adventben is várja a vásárlókat.

Iparművészeti kirakatvásár, kézzel kötött könyvek, online művészeti sorozat ilyen programokkal várnak Budapest bevásárlóutcái az adventi időszakban. Budapest öt bevásárlóutcájának az elmúlt években SlowXmas néven ismertté vált kezdeményezésee idén #Várunkvissza – Együtt a helyi vállalkozókért címmel hirdette meg adventi programjait.

Az összefogáshoz csatlakozott a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a VI. és a VII. kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca). Adventi akciójuk korábban elnyerte a Magyar Marketing Szövetség szakmai díját, a színvonalas városmarketing-tevékenységért járó Városmarketing Gyémánt Díjat.

Fotó/forrás: fashionstreetonline.hu

Az Art&Antique Street negyed üzleteinek és galériáinak túlnyomó többsége a szokásos nyitvatartással várja a vevőket. Az online jelenlétre a legtöbb régiségbolt és galéria a korábbinál nagyobb hangsúlyt helyez.

A Bartók Béla Boulevard szolgáltatói iparművészeti kirakatvásárral készülnek. A Moha kávézóban ékszerek, a Pagony könyvesboltjában pedig kézzel kötött könyvek kerülnek a kirakatba.

Három művész munkáit is megmutatja kirakataiban a Faur Zsófi Galéria: Forrai Ferenc grafikái és printjei, Kondor Edit kerámiái és Tóth Zoltán ékszerei kapnak helyet náluk. Az ajándékozás nagymestereiről se feledkezzünk meg, akiktől a legjobb ötleteket szerezhetjük be (Bartók Pagony, Valentin Optika, Fári Antikvitás és a galériák: Faur Zsófi Galéria, Gross Arnold Galéria).

Karácsonyig a www.bevasarloutca.hu oldalon naprakész információkat kínálnak arról, melyik vállalkozás milyen szolgáltatásokat nyújt ebben az időszakban. Az öt utcában a nehéz helyzet ellenére is több mint száz üzlet tart nyitva.

A rovat további cikkei