Szombathely először csatlakozik a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos kezdeményezéshez február 14-16. között, amelynek keretében a Savaria Filmszínházban egy Oscar After Partyt tartanak, eredeti nyelven vetítik le az idei díjnyertes filmeket.

Tolcsvay László
Fotó forrása: Tolcsvay László Facebook-oldala

Februárban Tolcsvay László, márciusban a 30 éves fennállását ünneplő Tátrai Band, áprilisban Péter Szabó Szilvia és a NOXTALGIA Unplugged, májusban pedig Halász Judit, majd Balázs Fecó koncertjét láthatja és hallhatja a közönség.

Februárban Csernus Imre, márciusban Bagdy Emőke, áprilisban a bükki füvesember, Szabó György, májusban Almási Kitti előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

Fotó forrása: a Savaria Nemzetközi Táncverseny Facebook-oldala

Március 11-én és 12-én mutatják be a Művelődési és Sportház színpadán a Hair című musicalt.  Márciusban a Savaria Szimfonikus Zenekarral közösen bemutatják Verdi Rigoletto című operáját, áprilisban egy nagyszabású operettgálát szerveznek, de még ugyanebben a hónapban látható lesz az MSH színpadán a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című előadás is. Az Agora idén is bekapcsolódik majd május 2-án a tánc világnapjának megünneplésébe, júniusban pedig a Művelődési és Sportház ismét otthont ad a Savaria Nemzetközi Táncversenynek.