fbpx

Több mint 70 színház és szervezet csatlakozott a Csiky Gergely Színház kampányához

Több mint 70 színház és szervezet csatlakozott a Csiky Gergely Színház „Köszönjük nektek, veletek vagyunk!” elnevezésű kampányához, amelynek célja, hogy növelje az oltakozási hajlandóságot.

A kaposvári Csiky Gergely Színház azt közölte szombaton, hogy miután színházaink zárva tartanak, az elmaradt esti tapsokat a „frontvonalban szolgálók” elismerésére ajánlják. Arra kérnek mindenkit, hogy az idei színházi világnapon a színházi előadások kezdési időpontjában, tehát 19 órakor otthonainkban, közösen nyissák ki az ablakokat, álljanak ki az erkélyekre, és tapsolják meg azokat, akik a mindennapokban egészségünkért harcolnak.

„Most, amikor a koronavírus-járvány harmadik hullámában minden korábbi esetszámot fölülmúl a megbetegedések száma, a kaposvári teátrum menedzsmentje és társulata kiemelten fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a frontvonalban dolgozók áldozatos, lelkiismeretes és kitartó munkájára, arra bíztatva minden előadó-művészeti szervezetet, hogy csatlakozzon a projekthez” – hangsúlyozták.

Nyitókép forrása: a színház Facebook-oldala

A rovat további cikkei