nagy
Fotó: erdely.ma

Tusványos 24 ? A mi időnk! címmel várja fesztiválozóit Tusnádfürdő, ahonnan természetesen a Kultúra.hu szerkesztősége és programja sem hiányozhat. A hatnapos rendezvényen beszélgetéseket szervezünk az esténként fellépő zenekarokkal, de ellátogat hozzánk Böszörményi Nagy Gergely, a Design Terminál stratégiai igazgatója és L. Simon László országgyűlési képviselő is, aki a Nemzeti Kulturális Alap működéséről számol be.

Már a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor első napján, azaz július 23-án programokkal várja az érdeklődőket a Kultúra.hu csapata a Cseh Tamás sátorban. A nyitó napon közönségtalálkozó keretében beszélgetünk a Magna Cum Laude és a Semi Holsen zenekarral ? a következő napokon pedig a Budapest Bár, a Csík Zenekar és a Beatrice tagjait faggatjuk zenéről, A Kutya Vacsoráját, a Longstepet és a Role-t kérdezzük kulisszatitkokról, a Magashegyi Underground, a Balkan Fanatik és a Ghymes zenészei pedig arról mesélnek, hogy fesztiválokon vagy klubkoncerteken lépnek-e fel szívesebben.

Az izgalmas beszélgetések mellett a vállalkozókedvűek korabeli jelmezekben fényképezkedhetnek a Pilvax hangulatát idéző fotófal előtt, az olvasás szerelmeseit olvasósarok várja, ahol mindenki kedvére válogathat a napi- és hetilapok, valamint a művészeti folyóiratok közül, kihelyezett szerkesztőségünkben pedig kollégáink a helyszínről tudósítanak, szerkesztik a Kultúra.hu-t.

 

A Kultúra.hu részletes programja innen letölthető.