fbpx

Ünnepel a hétéves Deák17 Galéria

A Deák17 Galéria december 17-én ünnepli a 7. születésnapját. Ez alkalomból új kiállítással és születésnapi programmal is várják az érdeklődőket.

Decemberben diákpályázat alapján, a C3 alapítvány szervezésében egy új kiállítás nyílik Formáld a világod! címmel. A tárlat olyan 19 éven aluli fiatalok alkotásait mutatja be, akik hozzájárulnak a világ újraformálásához.

Emellett lehetőség van a Budapest Street Archæology című kiállítás ingyenes megtekintésére, ahol hazai, meghatározó, kortárs street art művészek alkotásait láthatjuk.

Olvastad már beszámolónkat róla?

A kiállításhoz kapcsolódóan december 17-én 16 órától egy finisszázzsal egybekötött könyvbemutatón vehetünk részt, amelyen a beszélgetésen kívül különleges tortával készülnek a szervezők, valamint egy videóval, amelyben az elmúlt év legfontosabb, legszebb pillanatait mutatják be.

A finisszázs alkalmával kerül sor a Budapest Street Archæology kiállítás katalógusának bemutató programjára. A katalógus Zsigó Bianka művészettörténésznek, a kiállítás kurátorának a kiállítást előkészítő kutatását és archív fotóinak válogatását tartalmazza, mely ezáltal rálátást ad a kiállítás és a honi street art mélyebb összefüggéseire. A kiadvány képi sokszínűségét Kuttner Ádám fotói biztosítják. A katalógusbemutató alkalmával egy vezetett szakmai beszélgetést hallgathatnak meg a résztvevők. A beszélgetésben részt vesznek: Zsigó Bianka művészettörténész, a kiállítás kurátora, Void Street art művész, kiállító. A beszélgetést Garami Gréta művészettörténész, a galéria igazgatóhelyettese vezeti.

A személyes térben megvalósuló programokon túl a galéria továbbra is jelen van a virtuális térben is. December 11-én újabb online alkalommal érkezik a Világjáró gyerekek családi matiné, melynek kertében ezúttal Izraelbe látogathatunk.

További információk itt.

Forrás és fotók: Deák17 Galéria

A rovat további cikkei