A March of March című rendezvény fókuszában a sérültekkel kapcsolatos társadalmi beidegződések átkeretezése áll.

A négynapos munka egy nyilvános projektbemutatóval és egy utcai flashmobbal zárul. A projektbemutatót március 27-én a Baltazár Házban rendezik meg, a flashmobot pedig március 28-án a Hősök terén tartják.

A projektben résztvevő színházak, a szlovák Mestské Divadlo z Pasáze (Banská Bystrica), a lengyel Fundacja Teatroterapia Lubelska (Lublin), valamint a budapesti Baltazár Színház megalakulásuk óta már rengeteget tettek külön-külön is, hogy ezeket az előítéleteket lebontsák. A márciusi workshop alatt a résztvevők azt szeretnék megmutatni, hogy milyen sok erő van az összefogásban, az egymás iránti nyitottságban. Céljuk, hogy közösen láthatóvá tegyék azt a tehetséget, amellyel a sérült emberek rendelkeznek: az érzelmi intelligenciát, amely alapja minden művészeti tevékenységnek.

A Baltazár Színház számára mindig fontos volt a nemzetközi jelenlét. Elek Dórát, a színház vezetőjét huszonkét évvel ezelőtt egy belga sérült színészekből álló társulat egyik előadása ihlette a Baltazár Színház megalapítására.