fbpx

Vidéki koncert és utazás a Kutyákkal

head-kozos-belso
A Kutya 11. Vacsorája

Idén ünnepli 11. születésnapját a hazai zenei élet legállatibb zenekara, A Kutya Vacsorája. Ez az év főként dalszerzésről és egy új album elkészítéséről szól, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy megfeledkeznének koncertre járó lelkes közönségükről. Épp ellenkezőleg! Habár egyelőre nem várható budapesti fellépés, a fővárosi Kutya-fanokról sem maradnak le semmiről: a zenekar vidéki koncertjeikre ?ebmenetrend-szerinti? járatokat indít, hogy mindenki együtt ünnepelhessen a Kutyákkal.

A zenekar a május 9-én Pécsett, illetve a május 10-én Sopronban tartandó fellépésére szervez buszos utat kutyaszerető közönségének. ?A Kutyáknak kitartó, már-már baráti körré vált közönsége van, akik szívesen mennek a zenekar után akár egy-egy vidéki fellépésre is? ? mondta a Kultúra.hu-nak Lehotay Judit, a zenekar szervezője. Hozzátette: ez végre egy olyan alkalom lesz, amikor senkinek sem kell az utazás előkészítésével bajlódnia, sem vezetnie, mindent intéznek helyettük.

A program nem csak a koncertekre terjed ki: a szervezők városnézésre is invitálják a zenekar rajongóit. ?Egy menüt kapnak tőlünk a busz utasai, akik ebből válogathatnak majd aszerint, hogy mit szeretnének megnézni a délután folyamán. Még az is lehet, hogy nem városnézés, csak közös kávézás lesz a végeredmény? ? mesélte Lehotay Judit.

A kezdeményezés igen népszerű, sokan jelentkeztek a buszos, városnézős útra, úgyhogy aki még szeretne csatlakozni, időben jelezze a szervezőknek, nehogy lemaradjon az év legkutyább koncertjéről.

 

Az utazás oda-vissza, valamint a koncert összesen 8500 forint.

 

Helyszínek, időpontok:

Pécs: Pécsi Est Café, május 9. 21:00

Sopron: Búgócsiga Akusztik Garden, május 10. 21:00

Egy kis kedvcsináló az úthoz: https://www.youtube.com/watch?v=LqvgTVmF02Y

 

További információ és jelentkezés a Kutyák Facebook-oldalán.

A rovat további cikkei