Áprilisban a Molnár Ani Galéria Wolsky András egyéni kiállításával szerepel az ARCOmadrid E-xhibitions online kiállítási platformján.

Az ARCOmadrid E-xhibitions az online kiállítási platformján havonta megújuló tárlatokkal várja az érdeklődőket. Az online térben a 2021-es ARCOmadrid és ARCOlisboa képzőművészeti vásáron részt vevő galériák mutatkoznak be.

Wolsky András a tanulmányait a Magyar Képzőművészeti Egyetemen végezte. Díjak és ösztöndíjak birtokosa, művei megtalálhatók köz- és magángyűjteményekben, többek között a Ludwig Múzeumban és a veszprémi Modern Képtár – Vass László Gyűjteményben. Számos alkalommal szerepelt egyéni és csoportos kiállításokon itthon és külföldön egyaránt.

Geometrikus absztrakt munkáit egy általa kitalált szabályrendszer, a generált véletlen és az idő hozza létre, így a formák, melyek sajátos rendszerbe illeszkednek, magukba foglalják létrejöttük folyamatát. Több darabból álló, gyakran diptichon vagy triptichon formában installált alkotásai a rend és rendszer ütköztetései a kiszámíthatatlannal.

A kiállítás megtekinthető és bejárható ezen a linken.

Kép forrása: Molnár Ani Galéria