Hogy szól szájdobolva az ajtónyitás, egy láncfűrész vagy a tücsökciripelés? Összeállnak-e egy szórakoztató történetté a hétköznapi életünket meghatározó zörejek? A hangok titkos élete című interaktív zenei előadáson fültanúi lehetünk a kísérletnek.

Beatbox, azaz szájdob: Fekete János Jammal egyszemélyes nagyzenekarának hangszerei mind ott lapulnak a torkában. A hangok titkos élete című családi beatboxszínháza igazi popkulturális kuriózum a hazai zenei palettán. Az egyórás műsor hétköznapi életünk meghatározó hangjaira és azok ritmusaira épül. Jammal beatboxszal és mozgással hoz létre egy tanulságos és szórakoztató történetet, amely egyből elvarázsolja a nézőket.

A népmesén alapuló interaktív előadás egyaránt szól gyermekeknek, tinédzsereknek, de a felnőttek is nagyon élvezik, akik Jammal karizmatikus személyiségének köszönhetően képesek újra gyermeki lelkülettel jelen lenni, így az egész család egy váratlan fordulatokban gazdag, akusztikai utazáson vehet részt.

Az előadás-sorozat a Petőfi Kulturális Program keretében, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg.