A színpad felett erdei fahíd ível át, amely szintén fontos eleme a cselekménynek. Az Arborétum színpadán rendszeresen rendeznek koncerteket, színházi előadást azonban most először mutatnak be. A színpadot a parkolótól egy 800 méteres erdei sétával lehet megközelíteni, de már itt is több látványosságban lesz részük a nézőknek.

13411910_1574090106217440_2503171391820976448_o

 

A dzsungelbeli karakterekben pontosan rá lehet ismerni az emberi közösségek tagjaira. Ká, az óriáskígyó szerepében Bodrogi Gyula, a nemzet színésze látható, aki az erdőben a bölcs és rettegett ?kormányzó?. Balút, a dzsungel ?tanítómesterét? Pálfalvy Attila, ?nevelőnőjét?, Bagirát Miklós Krisztina, míg Csilt, a dzsungel ?plébánosát? Bródy Norbert alakítja. A ?polgárság?, a farkasok megbecsült és irányadó vezetője Akela, akit Békefi László formál meg, amíg a ?maffiavezér? Sír Kán ? Géczi András ? le nem váltja.

 

A darabot a felnőtté válás történeteként is szokták emlegetni, így Mauglit a szokásoktól eltérően nem egy felnőtt, hanem egy kamasz, Monori Dominik alakítja, aki többek között a Budapesti Operettszínház több darabjában is megmutatta már tehetségét. Érdekessége még az előadásnak, hogy a kis Mauglit és a farkaskölyköket 4-5 éves óvodások személyesítik meg. A jelmezek Molnár Szilvia tervei alapján készülnek és nagyon egyedi módon jellemzik majd a karaktereket. Az előadás rendezője Horváth Zoltán.