fbpx

Első születésnapját ünnepli a Beat rádió

Október 18-án ünnepli első születésnapját a Beat digitális rádió egy egész napos eseménnyel.

Rendhagyó módon hétfőn 10 és 18 óra között minden órában élőzenei produkció szól a rádió stúdiójából, amit a közönség nemcsak hallgathat az éterben, hanem live stream formájában Facebookon is követheti az eseményt.

„A Beat több mint egy rádió, a Beat egy közösség. Zenészek és zeneszeretők összefogása, egy digitális alternatíva azok számára, akik új zenékre vágynak, akik szívesen találkoznak minőségi, ám méltatlanul perifériára szorult dalokkal, akik kíváncsiak a legmeghatározóbb kortárs alkotásokra” – írják a rádióról.

A Beat munkatársai, vendégei és előadói 2020 szeptemberétől életvitelszerűen részesei egymás napjainak, segítségükkel létrejött az a régóta hiányolt zenei paletta, ami nem a fősodratú zenékre és műsorokra épül, hanem minőségi, egyedi, valamint szakmai műsorokat nyújt a hallgatók számára. Az első egy évben a rádió közel 500 előadót és zeneipari szereplőt látott vendégül.

Hazánkban egyre több fiatal tehetség és friss zenei formáció bukkan fel. Az ütős alternatíva már egy éve nyújt felületet ezeknek az előadóknak dalaik bemutatására és arra, hogy beszélgetős műsorok által is közelebb kerülhessenek közönségükhöz. 

A fentiek jegyében létrejövő születésnapi eseményen a Beat rádió bemutatja megújult műsorrendjét és legújabb műsorvezetőjét. Akik már biztosan fellépnek az eseményen: Csorba Lóci, a Blahalouisiana, a Honeybeast, a Carbonfools, Tim Atkins, Szendrey-Nagy Olivér és Hárs Barna.

Nyitókép: Csorba Lóci. Forrás: a Lóci játszik Facebook-oldala

A rovat további cikkei