A Godot Kortárs Művészeti Intézet nyílt pályázatot hirdet 40 év alatti egyéni alkotók számára a Godot Art Expo ’24 rendezvényen való szereplésre.

A kiállítás során kiosztott fődíj nyertese Magyarország egyik leginnovatívabb művészeti intézményében rendezhet önálló kiállítást, részt vehet a Godot mentorprogramjában, és lehetőséget kap, hogy csatlakozzon a Godot Kortárs Művészeti Intézet művészköréhez.

A Godot Art Expo 2016 óta a leglátogatottabb fiatal művészeket támogató képzőművészeti vásár, amelyet a művészeti szakma is érdeklődéssel figyel.

A rangos esemény célja, hogy új perspektívát kínáljon az YZ generáció művészei számára, elősegítve pályájuk felívelését, és bemutassa munkásságukat a műgyűjtők számára. A Godot Kortárs Művészeti Intézet hosszú távú mentorprogramjának keretei között több díjat is kioszt az Art Expo résztvevői között.

A Godot Kortárs Művészeti Intézet önálló kiállítási lehetőséget biztosít kiállítóhelyeinek egyikében, továbbá a Godot Art Expo fődíjasa bekerülhet a Godot Kortárs Művészeti Intézet állandó művészei közé és a Godot Intézet mentorprogramjába.

Beküldhető pályaművek: képzőművészeti alkotások, mint festmények, szobrok, kisplasztikák, sokszorosított eljárással készült műalkotások, installációk, videómunkák stb.

A pályázat részletei itt olvashatók.