fbpx

Szülinapos a Kelemen Kabátban!

KK_2016_FEKVO
Ötödik születésnapját ünnepli idén a Kelemen Kabátban

A Kelemen Kabátban formáció 2013-ban alakult zenekarrá, azóta összesen négy albumuk jelent meg, elkészítettek számos videoklipet és több száz koncerttel szórakoztatták a közönséget. Nagy utat tettek meg az elmúlt évek alatt, komolyodtak is kicsit és közben ? ha nem is mindannyian, de ? apák is lettek.

Mire számíthat, aki elmegy erre a kis ?zsúrra?? Az elmúlt öt évet egy kifejezetten erre a koncertre tervezett különleges látvánnyal, az elmúlt évek meghatározó slágereiból álló másfél órás műsorral, sztárvendégekkel és két előzenekarral, az NB-vel és a Clap4Whattal ünneplik meg a srácok.

23800224_1534635249923573_8245893485949986949_o
A Kelemen Kabátban már két telt házas koncertet is adott az Akváriumban

A Nyári dallamban az énekes Horváth Boldi még egy bundában mászkált a strandon, keszeget is hajtottak a Maradjatok gyerekek!-ben, ám a legutóbbi, Fehér Angyal című albumukon kicsit már megkomolyodtak, de természetesen csak mértékkel. Boldi úgy fogalmazott: sokkal hitelesebb és önazonosabb lett a zenekar. Az elmúlt évben valóban elérték, hogy a hazai zenekarok élvonalába sorolja őket a közönség és a szakma egyaránt, rengeteg fellépésük van és már alig van olyan fesztivál, ahol ne lenne Kelemen Kabátban-koncert.

A Dallamok télen-nyáron ?best of? albumuk 2013-ban jelent meg az addigi dalaikból, ezt követte a Maradjatok gyerekek!, egy évvel később a Szívdöglesztő, majd idén a már említett Fehér Angyal. A Nagy-Szín-Pad! harmadik helyezettjei lettek 2015-ben, és tavaly elkészítették a Bonanza Banzai Induljon a Banzáj című slágerének feldolgozását is, amelyet a Pappa Pia című filmben hallhattunk.

kelemenkabatban_akvarium_171111_MIDRES_WM_nmp_031_1
A srácok október 27-én különleges
születésnapi koncerttel készülnek az Akváriumban

A szülinapot a Kelemen Kabátban tagjai egy klippel ünnepelték meg, amelyet a Milyen jó című dalukra készítettek. A videóklip ITT tekinthető meg.

A rovat további cikkei