KowalskyMegAVega_sajtotajekoztato4

A Kowalsky meg a Vega egész évben koncertezik és mindig valami újra készül. A zenekar 2018-ban ünnepli 15 éves jubileumát, mely évfordulóra számos meglepetéssel készültek és készülnek. Az egyik közülük, hogy 2017 októberében megjelent a kilenc cím dupla albumuk, amelyen 10 vadonatúj és további 24 korábban megjelent válogatásdal hallható. A lemez a megjelenés napján platina, majd mindössze 21 nap alatt tripla platina minősítést ért el. Az albumról a Tizenötmillióból egy című dalhoz elkészítették legújabb (leglátványosabb, legmeghatóbb) videóklipjüket, amelyet 2017. november 21-én az eredeti forgatási helyszínen, Táborfalván mutattak be. A klip rendezője Galler András ?Indián?, a szereplők Rádler Judit és Száraz Dénes színművészek, valamint Varga Luca gyerekszínész.

 

?Hálásak vagyunk azért a támogatásért, amelyet a klip elkészítéséhez kaptunk a Magyar Honvédségtől és a Honvédelmi Minisztériumtól. Nélkülük ez nem jött volna létre, hiszen ilyen apparátus, ilyen eszközök csak a honvédség tulajdonában vannak. A filmben való közreműködésen túl köszönetet szeretnénk mondani azért, hogy kipróbálhattuk egy hétig az alapkiképzés küzdelmes folyamatát, és így testközelből is megtapasztalhattuk a katonai életet. Olyan különleges klip született, amely minden korban megállja a helyét? ? mondta Kowalsky, a zenekar frontembere.

KowalskyMegAVega_sajtotajekoztato1

 

A klip rendezője, Galler András ?Indián? hozzátette: ?Ritkán adatik meg, hogy manapság ilyen volumenű videóklip készülhet itthon. Külön öröm volt számomra, hogy a zenekar is ennyire kiveszi a részét a munkafolyamatokból, a forgatókönyvírásától a klip előkészületein át az utómunkákig. Az, hogy ők maguk is átélték a hitelesség kedvéért ? akárcsak egy hét erejéig is ? a katonaélettel járó nehézségeket, külön elismerést érdemel. Profi munka volt, tökéletes együttműködés két olyan csapat ? zenekar és katonaság ? között, amelyek az életben így nem találkoznak.?

 

KowalskyMegAVega_sajtotajekoztato3

A zenekar másfél évtizedet ünneplő eseményeinek csúcspontja lesz a 2018. február 17-én, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő koncert. Ezúttal nem csak öten állnak majd színpadra, hiszen mind a helyszín, mind maga az esemény is megkívánja a bővített előadói gárdát. A mondanivaló erejében hívő csapat a technikai körítést sem hagyja figyelmen kívül: a tőlük megszokott ledfalakat és vizuális effekteket is felsorakoztatják monumentálisabb, megújult formában. Annak érdekében pedig, hogy minden professzionálisan működjön majd a nagy napon, egy vidéki aréna színpadát rendezik be próbahelyszínnek, ahol a koncertet lemodellezve készülnek a jubileumra. A Kowalsky meg a Vega a 15 évüket összefoglaló eseménnyel egy igazán különleges, spirituális utazást ígér közönsége számára.

 

Jegyek kaphatók: www.broadway.hu