Július 16-án kezdődik a Gombaszögi Nyári Tábor, amelynek ugyan már számos fellépőjét bemutatták, még mindig várja egy-két meglepetés a jövendőbeli fesztiválozókat.

Gombaszögi Nyári Tábor. Fotó: Veronika Belan
Gombaszögi Nyári Tábor. Fotó: Veronika Belan

Az eddig bejelentett előadók mellé a napokban számos új név iratkozott fel, amelyek zöme felvidéki formáció. A rajongók legnagyobb örömére a Jóvilágvan, a 6363, a Phoenix RT, a Kiss Zenészek, a Gorlo Volka, a Kingfishers, a Gomoly, Cibi, a Babadara és az Estendøn is fellép majd a felvidéki nyár legnagyobb rendezvényén július 16. és 21. között.

Az előadók mellett egy új társszervezővel és szabadtéri aktivitással is bővült a Gombaszög kínálata. A már eddig is gazdag felhozatalt a rimaszombati székhelyű, hazai turizmust támogató és népszerűsítő CoolTour utazási iroda csapata fogja színesíteni, akik elektromos biciklijeikkel érkeznek a fesztiválra. Amellett, hogy ezek az eszközök egész héten bérelhetőek lesznek, a CoolTour csapata vezetett túrákat is szervez majd a sportkedvelő táborozóknak, hogy a rendezvény területén túl is megismerhessék a környék rejtett ékköveit.

Az eddig bejelentett előadók és programok névsora a jövőben tovább fog bővülni, így mindenképpen érdemes lecsapni a július 11-ig elővételes áron árusított napi- és hetijegyek egyikére.

További információ itt érhető el.