A többszörösen díjnyertes és világhírű hegedűművész, a 27 millió követővel rendelkező Lindsey Stirling bejelentette 2024-es európai és brit turnéjának dátumait. Az új albumát népszerűsítő koncertsorozat október 11-i állomása Budapest, ahol az MVM Dome-ban lép fel.

Lindsey Stirling. Fotó: Green Stage Production
Lindsey Stirling. Fotó: Green Stage Production

Lindsey Stirling új albuma, a Duality látomásos elmélkedés a belső bölcsességről, a személyes erőről és az identitás állandó változásáról. Az új dalokban megmutatkozik az előadó kifinomult zenei tehetsége és kreativitása. Utazás a kelta hangzásoktól a pop világáig, a művész egyedi stílusával és energiájával fűszerezve. Stirling kreatív dalszerző, aki kihasználja az egyes hangzási környezeteket, miközben az intuíció és az igazság bonyolult kérdéseit is vizsgálja. Eddig három kislemeze jelent meg idén: az Eye of the Untold Her, az Inner Gold és az Evil Twin.

„A Duality című album az életünk ellentmondásos részeiről szól. Néha úgy érezzük, mintha háborúban állnánk önmagunkkal, amikor látjuk a különbséget aközött, akik vagyunk, és akikké válni szeretnénk. Úgy tűnhet, mintha ezek a konfliktusok szétszakítanának minket, de ha szembenézünk a bennünk rejlő sötétebb részekkel, valódi megértést nyerhetünk önmagunkról és másokról” – nyilatkozta Lindsey.

Lindsey előadásaiban mesterien integrálja az összetett koreográfiát, a lélegzetelállító légi akrobatikát és a látványos jelmezeket, amelyeket mind ő maga tervez. A zene, a tánc és a vizuális művészetek egyedülálló élménnyé válnak, melyek elvarázsolják és inspirálják a közönséget.

További információ itt.