#Munkácsy
Irodalom
Művészet
Film
Színpad
Zene
Képző
Popkult
Petőfi Kulturális Program
Mi, magyarok
Program
Ezen a napon történt
Keressen minket social
felületeinken is
Bagossy-Biró Barbara
A közösségi médiában az étel önkifejezési eszköz
Menő séfből elismert ételfotós
Krízisek esetén a bennünk élő ősember falni kezd
Legényfogásról, szerelemgerjesztőkről és más babonákról
Éhínségről és ínségételekről
Az étkezőkocsitól az Utasellátóig
„Gyermekkorom óta a kertben érzem magam a legjobban” – Beh Mariann kertészmérnökkel beszélgettünk
Hideg nyalatról, fagyosról, azaz a fagylaltokról
Bibliai ételek, avagy mit ehetett Jézus az utolsó vacsorán
Ételirodalom és konyhaköltészet, avagy a gyomor mint íróink közkedvelt múzsája
„Nem hiszem, hogy könnyű sikerek mentén érdemes élni”
„Addig akarok élni, amíg nőt tudok ölelni meg lovat megülni” – Interjú Kun Péterrel Ázsiáról, állattartásról
Dragomán György: Nemcsak főzni kell megtanulni, de enni is tudni kell
Finomságok, ahogy reformkori költők, írók szerették
„Egy asztalnál ülni emberekkel, és közösen enni: szentség”
A somlói galuskáról és egyéb ételneveinkről
Pénteki kultúrrandi Szabó Olivér Norton bemutatócsillagásszal
„Vágyunk átélhető mesékre” – Lévai Balázs és Mészáros Máté a Nyugati nyaralásról
„Hívőnek lenni azt jelenti, hogy hűséges vagy valamihez” – Meglátogattuk Müller Péter Sziámit